Actueel

Nieuw – vanaf januari 2019:

KAARTLEGGEN
Vanaf januari wil ik jullie de mogelijkheid aanbieden voor jezelf de kaart te laten leggen, om antwoord te krijgen op (of informatie over) serieuze levensvragen, spiritueel en materieel. Ik leg de kaarten overigens niet zelf.
De kaartleggingen worden gedaan door Catharina. Zij heeft heel veel ervaring in het leggen en interpreteren van kaarten. Haar interpretatie van een legging is altijd bijzonder duidelijk en accuraat. Catharina maakt gebruik van meerdere kaartendecks, zoals de Rider Tarot, Lenormandkaarten, ISIS-Tarot, Kung-Hsi-kaarten en Inzicht-kaarten.
Om diverse redenen is het niet mogelijk een afspraak te maken met haar persoonlijk. Een kaartlegging aanvragen kan uitsluitend via het zenden van een e-mail
In de mail geef je je voor- en achternaam door plus de vraagstelling.
De kosten voor een kaartlegging bedragen € 35,00. Deze kun je overmaken naar het bankrekeningnummer dat je van ons ontvangt. De interpretatie ontvang je per e-mail, nádat het bedrag op de rekening is ontvangen en natuurlijk pas op het moment dat de interpretatie volledig is uitgewerkt (in de vorm van een WORD-document).   
Gedurende het eerste halfjaar van 2019 bekijken we of er voldoende interesse bestaat om kaartleggingen te blijven aanbieden. 


In Memoriam: MIA STEIJNS

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

In 2007 startten wij, mijn moeder en ik, met deze website. Dat was nadat ons boek “De Andere Wereld … en wij” was uitgegeven. Nu is het 10 jaar later. Het is 7 september 2017 en ik moet voor het eerst de website aanpassen door een toch wel verdrietige verandering in onze persoonlijke omstandigheden.
Mia en ik hadden tot 5 juli 2017 al zo’n 38 jaar samen gewerkt om mensen te helpen. Op 4 juli jl. hadden we thuis nog een afspraak waaraan Mia volop deelnam. Op 6 juli werd Mia 91 jaar jong. Maar daarna, op 22 juli 2017, is Mia opgehaald door haar Engel, om terug te gaan naar haar oorsprong.

Ze is gelukkig niet lang ziek geweest. Natuurlijk, als je 91 jaar bent, dan heb je wel eens iets, maar dat hield Mia nooit tegen.
Tijdens haar laatste dagen was ze zoals altijd lekker thuis, in het gezelschap van haar geliefden. Haar overgang was rustig en harmonieus, met uren ná haar stoffelijke dood een brede glimlach op haar gezicht, de glimlach van iemand die overduidelijk is aangekomen op haar plaats van bestemming, een in-gelukkige en zielstevreden glimlach.
Wij allen zijn diep onder de indruk van haar doorzettingsvermogen, haar humor, haar wijsheid en haar waardigheid tijdens die laatste dagen en uren.
Toen we allen samen kwamen voor een laatste afscheid, deden we dat niet om haar dood te gedenken, maar om haar leven te vieren. Precies zoals zij het graag wilde.

Het was voor mij een plezier en een eer om met mijn moeder samen te werken. We genoten allebei en gaven elkaar feedback. We hadden zoveel steun aan elkaar. En nu moet ik alleen verder gaan, dat wil zeggen: “alleen” in fysieke zin.
In mijn hart is Mia/Mams altijd aanwezig en ze zal er zeker bij zijn terwijl ik door ga met het werk, dat we allebei zo graag deden.  Mensen helpen was de liefde van Mia’s leven, mensen helpen wás haar leven. Het is ook het mijne ……. en daar verandert niets aan.
Na de jaarwisseling 2017/2018 zal ik daarom langzaam weer starten met het bieden van spirituele hulp.

Mia Steijns: Rouwkaart
Mia Steijns: Gedachtenisprentje
Mia Steijns: Tekst viering van Mia’s leven
Mia Steijns: Bedankje
Mia Steijns en Tonny: Foto’s 1  (Klik op filmpje, zet op volledig scherm, geluid aan).
Mia Steijns en Tonny: Foto’s 2  (Welkome partners next generation)

 N.B.:
De meesten van jullie weten dat Mia ooit van iemand een brandwondengebedje gekregen heeft. Met dat gebedje heeft ze tijdens haar leven honderden mensen geholpen die brandwonden hadden opgelopen door heet water, vuur, vet of olie etc. De genezing middels dit gebedje is vaak wonderbaarlijk te noemen.
Door de ernstige ziekte van een gezinslid kwamen we er achter dat dit gebedje net zo geweldig werkt voor mensen die brandwonden hebben opgelopen door bestraling.
Gelukkig is dit gebedje niet verloren gegaan na Mia’s overgang. Zij heeft het enkele jaren geleden aan mij doorgegeven. Het enige dat je hoeft te doen als je je verbrand hebt is zo snel mogelijk na de verbranding even bellen. Je mag dan ook buiten de normale telefoontijden bellen. Als je weet dat je bestraling gaat krijgen, dan kan je voor aanvang van de eerste bestraling bellen. Het kost je niets, alleen een telefoontje.