Huizen zuiveren

Wat wordt verstaan onder “huizen zuiveren”?

Casa dei Spiriti, Italië

Op een gegeven ogenblik kan het iemand opvallen dat er in zijn/haar huis iets niet klopt.
Mogelijk hoort men geluiden die er eerst niet waren, soms springen lichten aan en uit of het ene na het andere elektrische apparaat begeeft het. Soms hebben mensen ineens vaak ruzie met elkaar terwijl ze dat in hun vroegere woning niet hadden en soms gebeuren er ook nog andere dingen. Voor de meeste van deze verschijnselen geldt dat er beslist een normale verklaring voor te vinden is. Wanneer iemand contact met ons opneemt in verband met bepaalde fenomenen in een huis zullen we daarom ook altijd eerst naar een natuurlijke verklaring zoeken.

Als de mogelijkheid bestaat dat het inderdaad om “bovennatuurlijke” verschijnselen gaat, wordt er een afspraak gemaakt. Ter plekke “bekijken” we het hele huis plus eventuele tuin en garage. Vaak treffen we dan niet-harmonische energie aan. Het woord “negatief” gebruiken we liever niet, omdat wij van mening zijn dat alles wat er gebeurt een doel heeft en daardoor is iets dan niet langer negatief in onze ogen. 

Casa dei Spiriti, 2005

Een enkele keer treffen we ergens daadwerkelijk “geesten” of “entiteiten” aan. Het gaat hier dan meestal om overleden personen, die zich van hun stoffelijke dood niet bewust zijn. Ze zijn dan wat wij noemen “aardgebonden”. Soms “hangen” ze nog aan voorwerpen, of aan een huis of persoon. Is dat het geval, dan zullen we met die entiteit contact maken – indien mogelijk – en helpen hem of haar verder. Gewoonlijk doen we dat meteen, maar afhankelijk van de omstandigheden kan het evengoed zijn dat we het huis zuiveren en pas later thuis contact opnemen met de bewuste entiteit.

In ons boek “De Andere Wereld … en wij” hebben wij een volledig hoofdstuk gewijd aan het onderwerp huizen zuiveren. Daar vindt u meer informatie en er staat een aantal van onze ervaringen beschreven.

Heeft u vragen over het zuiveren van een huis, dan kunt u een e-mail  aan ons sturen dan wel telefonisch contact met ons opnemen. (Zie contact).