Reaktionen

Annemarie Krux 05-04-10 21:27:35
Hallo mensen. Nadat ik jullie bij Loes en Frans ontmoet had heb ik eindelijk nu naar de website kunnen kijken. Ik heb er alles van gelezen. Eindelijk eens mensen die zichzelf eens niet op de borst kloppen en ook kunnen schrijven zoals het is. Maar dat had ik wel al in de gaten toen ik jullie even sprak.Van Anja mag ik jullie boek lenen dus dat lees ik ook nog ooit. Alvast hartelijk bedankt voor de informatie en proficiat met jullie site maar, ook voor jullie goede werken! Lieve groeten van Annemarie.

Ria 21-07-09 15:34:35
Beste Ronley en Fatak,
Ik heb jullie boek gelezen uit nieuwsgierigheid en al snel bleek dat ik steeds nieuwsgieriger en ook leergieriger werd. Het was een boeiend en begrijpend verhaal, tegelijkertijd ook een “eigen” verhaal dat voor mij een echte Eye Opener werd.
Dank voor het delen van jullie kennis en bevindingen en dank voor de handvaten die jullie aanreiken in dit boek waar elk individu een eigen invulling aan kan geven, kan gebruiken of over kan nadenken.
Ik wens jullie nog heel veel momenten van wijsheid toe en ik kijk eigenlijk nu al uit naar een eventueel vervolg op dit boek.  

Richard 22-01-09 17:08:55
Het is een mooie site geworden, proficiat!

Jeannie 10-01-09 17:34:59
Lieve Ronley en Fatak
Ik had jullie boek al ’n paar maanden in huis. Maar toen ik ben begonnen te lezen, heb ik het ook in ’n paar dagen uitgelezen. Ik ben al 20 jaar op de spirituele weg en heb inmiddels veel boeken gelezen en cursussen gevolgd. Maar jullie boek was ook weer ’n verademing om te lezen, omdat het zo makkelijk en begrijpbaar geschreven is.
En ik denk dat het alle besproken zaken heel eenvoudig en vooral juist weergeeft zonder sensatie en daarom in voor iedereen begrijpelijke taal !!! Ik heb het heel fijn gevonden om het te lezen en zal het ook weer ’n keer opnieuw lezen. Ik heb er toch weer van geleerd !!
Ik dank jullie hartelijk’.
’n lieve groet van Jeannie !!!

Lida 23-07-08 20:36:15
Jullie boek heb ik al een tijdje in huis en heb het meteen uitgelezen! Een buitengewoon eenvoudig en helder geschreven boek. Regelmatig sla ik het weer open en lees en leer! Jullie doorzettingsvermogen en jullie trouw bewonder ik zeer. Bedankt voor dit boek!!
Lida

Roos 31-03-08 21:05:50
Hallo,
Al een hele tijd geleden heb ik het boek gelezen. Ik ben erin begonnen en heb het heel snel uitgelezen. Ik kon niet stoppen….. . Steeds wilde ik een berichtje sturen maar dacht er niet aan sorry……….. Maar beter laat dan nooit.
Heel veel lieve groetjes van Roos….

Christel und Juergen 19-02-08 16:40:45
Ihr Lieben. Vielen Dank, dass es Euch gibt. Jedes Gespräch ist eine Bereicherung. Danke, dass wir Euch schon so lange kennen dürfen.
Licht und Liebe.
Christel und Jürgen

Theo 09-02-08 01:14:06
Beste Ronley & Fatak,
Graag wil ik jullie langs deze weg bedanken voor het prachtige boek dat jullie geschreven hebben. Mijn spirituele zoektocht is pas enkele jaren geleden begonnen. Jullie boek heeft vele vragen voor mij beantwoord.  Vooral de oprechte manier van schrijven sprak mij zeer aan.
Groetjes, Theo Derks

Saskia 01-11-07 13:22:07
Het staat hier al vol mooie berichten, dus dat ook ik vol lof ben zal jullie niet verbazen. Ik vind het boek geweldig, en het is inderdaad een echte eye-opener. Hopelijk tot snel en bedankt dat jullie het boek geschreven hebben.
Dikke kus sas.

Anita 18-09-07 16:07:13
Hallo lieve dames,
Ik vond het boek een verademing. Absoluut op veel vlakken een eye-opener. Er kwamen toch regelmatig stukken in het boek voor waar wij, ook op mijn persoonlijke vlak, over hebben gesproken. Wat mij vooral opviel is dat zoals jullie praten, het boek ook geschreven is. Ik zag constant jullie gezichten voor me. Tot ziens.

Riet  03-09-07 14:42:44
Lieve Ronley en Fatak,
Jullie hebben een heel bijzonder boek geschreven. Dankjewel. Met warmte, respect en liefde heb ik het gelezen. Het was jammer dat het boek uit was. Jullie wereld is boordevol liefde. Fijn dat ik mocht deelnemen.
Riet

Renée 14-08-07 21:31:11
Mijn compliment voor jullie goed leesbare en begrijpelijke boek! Ook voor mensen, die zich pas op het spirituele pad begeven is dit een aanrader! Ik wens jullie nog veel succes toe!

Bep Harms 19-07-07 20:25:20
Vanuit mijn hart wil ik jullie complimenteren met jullie zeer integer geschreven boek. Het is helder en vooral duidelijk uiteengezet. Mensen die al langer met hun bewustwordingsproces bezig zijn, zullen veel herkennen maar toch zeker weer nieuw te ontdekken stukken tegenkomen. Voor beginners is het een prachtige leidraad. ’t Boek groeit met je mee. Heel veel succes met jullie eerlijk geschreven boek.

Gitti und Dieter 10-07-07 14:19:26
Hallo Ihr Lieben,
schön sind Eure Seiten geworden, hoffen auf baldige Übersetzung.
Schöne Grüße aus dem Schwarzwald      

Edith vroomen 18-06-07 00:05:55
“Mijn felicitaties, bewondering en waardering voor het prachtige boek. Heel heel indrukwekkend, grappig soms, triest soms, maar vooral geestverruimend. Ik kijk uit naar deel 2.”

Mien 02-06-07 15:20:52
De eenvoud van schrijven is de kunst om een groot publiek te bereiken en dat siert jullie!!!

Frank 31-05-07 12:07:59
Heb jullie boek in twee rukken uitgelezen. Wat allereerst opvalt is de stijl: het is ontzettend GOED geschreven! Niet hoogdravend, moeilijke onderwerpen zijn helder en transparant uitgelegd, het leest weg als een roman, en bovendien een hele spannende! Ongelooflijke verhalen, maar niet ongeloofwaardig. En ook niet ‘zweverig’, integendeel. Wat op mij een grote indruk nalaat is de manier waarop diepe wijsheden juist op een no-nonsense, haast alledaagse manier zijn gepresenteerd. Er zitten een paar echte eye-openers bij! Bedankt daarvoor!!

Debbie 30-05-07 20:19:33
Heey Ronley en Fatak.
Jullie zijn echt super!!  Jullie helpen iedereen heel goed.  En het Boek schrijven jullie ook al zo mooi. Nog veel suc6 hiermee!!
XXXDebbie

Miriam Ramaekers 10-05-07 14:42:39
Hoi hoi,
Wat een mooi boek zeg!!! Heel leerzaam en indrukwekkend. Ik zelf heb er veel van geleerd. Iedereen zou dit boek eens moeten lezen dan word je gedachtegang over alles ook anders, tenminste dat is bij mij gebeurd. Zeker een aanrader voor iedereen.
Groetjes en Liefs Miriam

Maria 06-05-07 09:17:28
Ein wunderbares Buch,welches mir auf meinem Weg weiter hilft.Besonders schön zu lesen, wenn man euch schon so lange kennt und schon viel persönliche Hilfe bekommen durfte. Ein Buch, welches wahr und klar geschrieben ist ohne aufgeblasenes Brimborium. Ein Buch , in dem persönliche Bescheidenheit, Schlichtheit , Respekt und Liebe für diese Welt und die andere Welt zum Ausdruck kommen. Ich lese es bereits das zweite Mal und unterstreiche die für mich wichtigen Stellen. Vor allem aber wieder das Bewusstsein: “…dat de andere wereld een wereld van liefde is, welke liefde voortdurend wordt ingezet om ons allemaal te helpen op de een of andere manier….(Zitat aus dem Vorwort) . Maria

José 05-05-07 21:24:21
Ik ben zeer onder de indruk van jullie boek, het is net of ik nu veel meer vertrouwen heb in de Andere Wereld, vooral ook omdat jullie en anderen die ik persoonlijk ken veel van die beschreven ervaringen zelf hebben meegemaakt. Ook kreeg ik nog antwoorden op mijn vragen, Ik ben dankbaar dat ik jullie mocht leren kennen.
Lieve Groeten José.

Monique 30-04-07 17:42:57
Ha lieve luitjes!
Ik heb jullie boek al een tijdje in mijn bezit en ik lees er voornamelijk ’s avonds voor het slapen gaan in. Het is heel makkelijk leesbaar en heel goed begrijpelijk. Ook leuk om te lezen over Onze praatgroep en wat er in jullie leven daarvoor allemaal is gebeurd! Heel spannend en interessant allemaal! Het boek is een echte aanrader, zeker voor mensen die pas met deze materie in aanraking komen en er eens iets over willen lezen. Als ik het uit heb komt het verplicht bij mijn vriend op het nachtkastje, haha!
Heel veel liefs! Monique

Willy 30-04-07 09:46:52
Duidelijke site zonder onnodige poeha. Doet je onwillekeurig verlangen het boek te lezen. Succes.
Willy.

Marie-louise 28-04-07 14:42:17
Ronley en Fatak
ik vond jullie boek geweldig, ik heb ’t in een adem uitgelezen. Het boek is geschreven in begrijpelijke taal voor heel veel mensen, ’t is ’n aanrader voor ieder die interesse heeft voor “de andere wereld”.

Roswitha 27-04-07 10:33:53
Jullie boek is super! door het te lezen heb ik al weer heel veel van jullie geleerd net als van ouds. het is zo prettig te lezen.
Heel veel succes.

Meta 26-04-07 21:44:57
Heerlijk wat een fijn boek. Ik heb genoten van ieder verhaal,en ik ga het zeker doorgeven aan andere lezers,alleen al omdat het zo fijn en warm en vooral zo gemakkelijk te lezen is.
Het zal zeker ook antwoorden geven op vragen die een lezer zou kunnen hebben, ook er staan zo veel onderwerpen in dat het heel leerzaam kan zijn.
Meta

Barbara 24-04-07 08:33:02
Een schitterend eenvoudig te begrijpen boek. Kon niet stoppen met lezen. Wat zou de wereld mooier zijn als de mensen de boodschappen eens volgden van Shanore.
Groetjes, Barbara

Bertie en Thieu 23-04-07 14:40:51
Dames, wij hebben jullie boek met aandacht gelezen en concluderen dat het een compliment verdient. Wij hopen dan ook dat veel mensen het zullen lezen. Zowel indeling als inhoud zijn goed te volgen. Jullie inzet om zover te komen is prijzenswaardig en vaak minder bekend. De gebeurde verhalen getuigen van spirituele kennis, ervaring, inzicht en daadkracht. Moge de inhoud van dit boek voor velen een opstap of stimulans zijn tot spiritualiteit en daarbij de waarschuwingen ter harte nemen. Veel succes ermee.
Bertie en Thieu.

Angelique 17-04-07 10:30:42
Hoi,
Ik heb het boek gekocht en ik vind het super, geweldig en fantastisch. Ik kan bijna niet stoppen met lezen. Het is net alsof jullie tegenover me zitten om het te vertellen. Ik zie het gewoon voor me. Het is lekker leesbaar. Ik ben heel erg blij dat het boek klaar is en ik vind het jammer dat ik het bijna uitgelezen heb. Ik denk dat ik het nog maar eens ga lezen… Ik wacht op het volgende boek!!!
Heel veel liefs
Angelique

Shirly 15-04-07 06:16:33
Hallo lieve mensen,
geweldig dat we jullie hebben mogen ontmoeten. Dankjewel hiervoor. Het boek leest heerlijk, je wilt eigenlijk lezen tot het uit is. Prachtig.
Lieve groetjes Shirly

Ester 13-04-07 22:10:57
Door de verhalen die ik over/van jullie heb gehoord werd mijn interesse voor spirituele zaken nog meer gewekt! Ik vond het fijn jullie te mogen ontmoeten deze week. Van harte gefeliciteerd met de publicatie van jullie boek. Ik vind de site heel mooi met een rustige uitstraling, net als jullie zelf!!
Bedankt voor het delen van jullie ervaringen!

Manuela 10-04-07 20:24:51
Prima site mooie kleur, de tekst kort en duidelijk. Goed van jullie. Mooi dat jullie deze ervaringen met ons willen delen in het boek.
Veel goeds Manuela

Bianca 07-04-07 15:21:21
Lieve mensen,
Wat een mooie site hebben jullie en wat ben ik benieuwd naar het boek, ik denk er steeds meer over na en ik denk dat jullie wel weten wat ik bedoel. Je hoort gauw van me.
Dikke knuffel Bianca

Monique de Laat 07-04-07 13:50:17
Ha lieve luitjes!
Allereerst van harte gefeliciteerd met de publicatie van jullie boek. Ik zag dat het binnenkort ook te koop is in de 4 Elementen in Lanaken en aangezien ik daar nu woon ga ik het boek daar binnenkort natuurlijk kopen! Ik ben zeer benieuwd naar jullie belevenissen. De buitenkant van het boek ziet er in ieder geval al heel mooi uit.

Loesje 05-04-07 10:59:51
Ondanks dat ik al veel over de inhoud van jullie site kende, vond ik het toch interessant om er weer over te lezen. Ik kijk dan ook vol verwachting uit naar het boek.
Groetjes, Loesje

Peters 04-04-07 17:49:44
Erg leuk initiatief…en nog een leuke site ook! Mooi.