Onze Boeken

In 2007 is ons boek “De Andere Wereld … en wij” in eigen beheer uitgegeven in een beperkte oplage. De totstandkoming van dit boek is absoluut voor het grootste deel te danken aan de bezielende leiding en het engelengeduld van onze spirituele gids in die andere wereld. Zijn naam is Shanoré, hetgeen betekent “oude, wijze man”.
Het boek beschrijft het begin, onze eerste stappen op het pad, alsmede de groei en de ontwikkeling van onze gaven en het geeft een klein deel van de ervaringen weer, die wij gedurende meer dan dertig jaren hebben opgedaan op spiritueel gebied.

Op de cover staat de afbeelding van “een witte uil”. De uil wordt gezien als een wijs dier bij wie anderen om raad/advies vragen. Hij wordt gelinkt aan helderziendheid omdat hij in staat is zijn hoofd helemaal te draaien en daardoor alles waar te nemen, alsmede omdat hij ’s nachts in het donker uitstekend kan zien. En tenslotte de kleur wit: deze staat natuurlijk voor zuiverheid.

“De Andere Wereld … en wij” is absoluut niet bedoeld om de lezer te bewijzen dat er een voortbestaan zou zijn na de dood. En het is evenmin onze bedoeling geweest hier een wetenschappelijk of compleet overzicht van spirituele zaken te geven. Gezien het ongelooflijk brede gebied van spiritualiteit zou dat trouwens sowieso onbegonnen werk zijn. Het is uitsluitend geschreven om onze persoonlijke ervaringen in de spirituele wereld en onze eigen visie daarop weer te geven, op een eenvoudige en duidelijke wijze.

Het boek (paperback, 295 pag.) omvat 11 hoofdstukken:

*  Het Begin
*  De Eerste Lessen
*  Genezen
*  De Praktijk
*  Praatgroepen
*  Dromen en Uittredingen
*  Stervensbegeleiding
*  Trance en Bezetenheid
*  Huizen Reinigen
*  Engelen
*  Opleidingen en Cursussen
Appendix

Wil je “De Andere Wereld … en wij” per post bestellen dan kan dat via e-mail, onder vermelding van je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Daarna ontvang je een e-mail ter bevestiging met nadere informatie over de betaalwijze.

LET OP:
Kosten en verzending van het boek (Nederlands) zijn nu BLIJVEND verlaagd.
De kosten van het boek inclusief verzendkosten bedragen in 2021:
€ 15,00 binnen Nederland
€ 20,00 naar België, Duitsland en Frankrijk

Eveneens bestaat de mogelijkheid het boek bij ons thuis af te halen (Maastricht). Gelieve in dat geval telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. (Zie contact).

Inmiddels hebben wij ook aanvragen gekregen om het boek in de Duitse taal uit te geven. Het boek is recentelijk vertaald en gedrukt. Titel is “Die andere Welt … und wir”.
Zie pagina “Buch” voor meer informatie.

 

DE KERSTBOODSCHAPPEN

In 1979 werden wij door “gene zijde” (het moet een naam hebben) benaderd en op dat moment hadden wij geen flauw idee wat dat contact zou gaan betekenen voor de rest van ons leven.

In 2007 hebben wij ons boek “de Andere Wereld … en wij” uitgegeven. Daarin worden onze spirituele ontwikkeling, onze groei en ons leerproces beschreven.

Vanuit het contact met meerdere spirituele gidsen ontvingen wij vanaf 1981 de zogenoemde openbare “Kerstboodschappen”.

Het boek “de Kerstboodschappen-1981 tm 2019” kwam tot stand op verzoek van velen.Dit boek bevat een verzameling van 39 Kerstboodschappen – en stuk voor stuk zijn het pareltjes van eenvoud, wijsheid en liefde. Kerstboodschappen van 2019 en later vind je op de pagina actueel.

Binnenkort wordt een PDF van de verzameling Kerstboodschappen op de pagina Actueel geplaatst. Deze kun je gratis downloaden.

Toch liever een boek in handen? Dat kan natuurlijk.
Wil je “de Kerstboodschappen-1981 tm 2019” per post bestellen dan kan dat via e-mail, onder vermelding van je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Daarna ontvang je een e-mail ter bevestiging met nadere informatie over de betaalwijze.

De kosten van het boek inclusief verzendkosten bedragen in 2021:
€ 20,00 binnen Nederland
€ 20,00 naar België, Duitsland en Frankrijk

Eveneens bestaat de mogelijkheid het boek bij ons thuis af te halen (Maastricht). Gelieve in dat geval telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. (Zie contact).