Boek

 

Cover

In 2007 is ons boek “De Andere Wereld … en wij”  in eigen beheer uitgegeven in een beperkte oplage.
De totstandkoming van dit boek is absoluut voor het grootste deel te danken aan de bezielende leiding en het engelengeduld van onze spirituele gids in die andere wereld.
Zijn naam is Shanoré, hetgeen betekent “oude, wijze man”.
Het boek beschrijft het begin, onze eerste stappen op het pad, alsmede  de groei en de ontwikkeling van onze gaven en het geeft een klein deel van de
ervaringen weer, die wij gedurende meer dan dertig jaren hebben opgedaan op spiritueel gebied.

Op de cover staat de afbeelding van “een witte uil”. De uil wordt gezien als een wijs dier bij wie anderen om raad/advies vragen. Hij wordt gelinkt aan helderziendheid omdat hij in staat is zijn hoofd helemaal te draaien en daardoor alles waar te nemen, alsmede omdat hij ’s nachts in het donker uitstekend kan zien.  En tenslotte de kleur wit: deze staat natuurlijk voor zuiverheid.

“De Andere Wereld … en wij” is absoluut niet bedoeld om de lezer te bewijzen dat er een voortbestaan zou zijn na de dood. En het is evenmin onze bedoeling geweest hier een wetenschappelijk of compleet overzicht van spirituele zaken te geven. Gezien het ongelooflijk brede gebied van spiritualiteit zou dat trouwens sowieso onbegonnen werk zijn. Het is uitsluitend geschreven om onze persoonlijke ervaringen in de spirituele wereld en onze eigen visie daarop weer te geven, op een eenvoudige en duidelijke wijze. 

Het boek (paperback, 295 pag.) omvat 11 hoofdstukken plus een appendix:

 • Het Begin
 • De Eerste Lessen
 • Genezen
 • De Praktijk
 • Praatgroepen
 • Dromen en Uittredingen
 • Stervensbegeleiding
 • Trance en Bezetenheid
 • Huizen Reinigen
 • Engelen
 • Opleidingen en Cursussen
 • Appendix

Wilt u “De Andere Wereld … en wij” per post bestellen dan kan dat via e-mail, onder vermelding van uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Daarna ontvangt u een e-mail ter bevestiging met nadere informatie over de betaalwijze. 

LET OP:
Kosten en verzending van het boek zijn nu BLIJVEND verlaagd.
De kosten  van het boek inclusief verzendkosten bedragen in 2021/2021:

€ 20,00 binnen Nederland
€ 25,00 naar België, Duitsland en Frankrijk

 Boek bestellen

Eveneens bestaat de mogelijkheid het boek bij ons thuis af te halen (Maastricht). Gelieve in dat geval telefonisch contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. (Zie contact).

Inmiddels hebben wij ook aanvragen gekregen om het boek in de Duitse taal uit te geven. Het boek is vertaald en wordt bewerkt, echter, het is nog niet gedrukt. Wij kunnen daarom nu niet aangeven hoeveel de kosten voor het vertaalde boek zullen bedragen. U kunt vooreerst vrijblijvend intekenen voor “Die andere Welt … und wir”. Wanneer er voldoende intekenaars zijn om het boek te laten drukken, ontvangt u bericht over de prijs. Pas wanneer u akkoord bent met de prijs, stuurt u een e-mail om uw bestelling te bevestigen. Daarmee verplicht u zich tot afname van uw bestelling.
Als u wilt intekenen, kunt u hier het intekenformulier downloaden.

Notabene: “De Andere Wereld … en wij” is niet te koop in de boekhandel !

Bent u geïnteresseerd in eerdere reacties op het boek? Klik hier.